تشکیل جلسه در دیوان عالی کشور برای بررسی حضور وکیل دادگستری در مرحله فرجام خواهی

ضمن بحث و تبادل نظر پیرامون بررسی حضور وکیل دادگستری در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری، رئیس دیوان عالی کشور درباره آمار نامناسب پرونده‌های خانواده گفت و از بیش از 800 فقره پرونده در این زمینه فقط در فروردین ماه انتقاد کرد.
6 ماه پیش
ضمن بحث و تبادل نظر پیرامون بررسی حضور وکیل دادگستری در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری، رئیس دیوان عالی کشور درباره آمار نامناسب پرونده‌های خانواده گفت و از بیش از 800 فقره پرونده در این زمینه فقط در فروردین ماه انتقاد کرد.

جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل دادگستری در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری ( رئیس دیوان عالی کشور ) برگزار شد.

با این وجود هنوز جزئیات بیشتری راجع به رایزنی و مشورت درخصوص حضور وکیل دادگستری در مرحله فرجام خواهی دیوانعالی کشور منتشر نشده است.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در این جلسه با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: “خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است. آثاری که از او هست، بی استثنا، همه آثارش خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.


پیگیر تصویب نهایی طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری هستیم

رئیس دیوان عالی کشور ادامه داد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضایی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود؛ چنانچه قضات در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

منتظری تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از 800 فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

وی با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرایم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروحه اظهار داشت: ان شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضایی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضایی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمرثمر خواهد بود.

گفتنی است در این جلسه موضوع وکیل دادگستری در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

جدیدترین اخبار

اشتراک گذاری در شبکه‌های اجتماعی